Dan-Form DK

Betaalbaar Deens designmeubilair voor uw project

Dan-Form staat bekend als een van de meest innovatieve bedrijven in Denemarken, voortdurend bezig met nieuwe ontwerpen en nieuwe concepten.
De eerste stoel werd geproduceerd in 1992, toen Jørgen Mensen Dan-Form opgericht had. Vandaag de dag wordt ongeveer 85% van het totale volume wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 48 verschillende landen. Wij mogen de projectmarkt exclusief voor Dan-Form in Nederland verzorgen.

DAN-FORM’s kernconcept is om een breed scala aan mooie, eigentijdse meubels te bieden met een hoge ontwerp waarde, top kwaliteit en vakmanschap met de nadruk op milieuvriendelijke productie. Dit alles tegen zeer concurrerende en betaalbare prijzen.

Producten van DAN-FORM Denemarken zijn ontworpen door zowel in-house en out-house ontwerpers. Onder andere 'Syas Who', Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen, Bjarke en Boganik Nielsen.
Het meubilair in het programma van Dan-Form is geschikt voor zowel residentiële- als de contract markt en ondergaat strenge kwaliteitscontroles tijdens de productie. Ze gebruiken alleen A+B veneers voor de bentwood binnenkant en A1 hoogwaardige fineer voor de buitenkant en alle stoel schelpen zijn polyurethaan gelakt. .

Tijdens de productie ondergaan alle onderdelen een aantal kwaliteitscontroles voor kracht en kwaliteit. Het leer wat gebruikt wordt in de productie variëren van geregenereerd leer, gespleten leer tot de hoogste kwaliteit leer. De staalsoorten zoals oa. staal, roestvrij, geborsteld of aan de oppervlakte behandeld met verf, chroom en mat verchroomd worden door hoog opgeleide en ervaren mensen bewerkt.

Vanwege de hoge kwaliteit, geproduceerd door Dan-Form geven ze een 2 jarige garantie op alle producten.

Dan-Form bevordert en handhaaft milieuvriendelijke procedures in alle stadia van het productieproces; van leveranciers en grondstoffen tot aan de verkoop en distributie van de afgewerkte producten. Dan-Form maakt gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen, gerecyclede verpakkingsmaterialen en E1 goedgekeurd lijm en verf.

Downloads voor Dan-Form producten

Catalogi en specificaties

Dan-Form brochure 2017

De brochure van Dan-Form met details van de modellen en hun ontwerpers. Voor een hardcopy, vul onderstaand formulier in.

Full-range poster

Alle stoelen van Dan-Form op dit moment exclusief de stoelen die op IMM 2017 gelanceerd zijn. Vul het formulier hieronder in voor een hardcopy.

News 2017 deel 1

Een aantal nieuwe stoelen 2017, er volgt spoedig meer. Voor prijslijsten neem contact op met ons.

Dan-Form referenties

Hier een selectie van referenties en detailsfotos van stoelen en tafels

Meer informatie, stalen of een afspraak

.. steek uw vraag niet onder stoelen of banken..


We maken graag een afpsraak met u om u van meer te vertellen over de mogelijkheden van de producten van Dan-Form. Als u meer informatie wenst via de email of post, of als u stalen wilt ontvangen dan kunt u ook onderstaand formulier invullen of ons even bellen. Hoe meer informatie u kunt geven hoe gerichter we u kunnen helpen.

Alvast bedankt en veel plezier met uw ontwerp!

Contact Details

  • info@agentbas.nl
  • Mobile
    +31 (0)6-1013 1105
  • Hotel Innovations / AgentBas
    Smedinge 9
    9471 HS ZUIDLAREN