Geprint PVC / Vinyl van M4Four

UNIEK: Geprinte Vinyl vloeren met baanoverschreidende rapporten!

M4FOUR overwint beperkingen aan esthetische- en functionele ontwerp-mogelijkheden door het mogelijk maken van elk ontwerp voor op de vloer. M4FOUR is de eerste en-voorlopig- enige professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld. Ze produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen. Uw design uitgewerkt voor de totale vloer en de rollen passen exact aan elkaar.

M4Four Premium T De perfecte vloer voor evenementen en beurzen.

Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken. Commerciële-, esthetische-, richting- en/of veiligheidsboodschappen kunnen in de vloer verwerkt worden. Nodig mensen uit om over de vloer te komen en breng jouw merk over. In elke formaat.

1. Toplaag met fijn reliëf met R10 slipweerstand
2. Totaal 2 mm. dikke vloer met een gekalanderde rug voor optimaal hechting
3. Geschuimd PVC
4. Afbeelding wordt aangebracht op de bovenzijde

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen.
Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 2 en 4 meter. De lengte van een hele rol is 30 meter. M4FOUR combineert desgewenst verschillende rollen tot één gigantische vloer. De kwaliteit van de afbeelding is 720dpi.
M4Four Premium W Deze ijzersterke vloer biedt enorme mogelijkheden. Het is een supersterk, flexibel materiaal dat erg geschikt is voor gebruik in retail en horeca.

Het beeld wordt aan de onderkant van een compleet transparante vloer aangebracht. Naast een ultieme bescherming van het ontwerp, biedt M4FOUR Premium T ook verdergaande creatieve mogelijkheden. Stelt u zich eens voor wat er mogelijk wordt met bijvoorbeeld licht of andere techniek onder de vloerbedekking.

1. Beschikbaar met diverse reliëfs
2. De totale 2mm. dikte van de vloer, vormt de slijtlaag
3. Geëxtrudeerd PVC
4. Afbeelding wordt in spiegelbeeld aangebracht op de onderzijde

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 1,5 en 3 meter en een lengte tot 30 meter. M4FOUR combineert verschillende rollen tot één vloer.
De kwaliteit van de afbeelding is 720dpi.
M4Four Pro Dé vloerbedekking voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en hygiëne. M4FOUR Pro is een vloer die aan al die eisen voldoet en over talrijke ISO en EN certificaten beschikt. Bovendien zijn er ook bij deze vloer geen grenzen aan de mogelijkheden om met de passanten te communiceren.

1. Zijdeglans afwerking met een fijn reliëf
2. Transparante, geperste slijtlaag van 0,7 mm. dik
3. Geïmpregneerde glasvlies versterking
4. Gekalanderde rug (50% gerecycled materiaal)

M4FOUR Pro dankt haar hoge dimensiestabiliteit onder andere aan de glasvliesdrager. De gekalanderde rug zorgt ervoor dat het product een sterke, maar ook flexibele en installatie-vriendelijke vloer is. Bovendien bevat deze rug 50% gerecycled materiaal, wat resulteert in een nog beter milieuprofiel. M4FOUR Pro behoudt haar mooie uitstraling door de unieke transparante slijtlaag. Door deze toplaag is de vloer ook eenvoudig schoon te maken. De afbeelding wordt op de middelste van vijf lagen aangebracht. M4FOUR Pro voldoet aan de eisen van ISO10582, EN649

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter breed, tot 30 meter lang. M4FOUR combineert desgewenst verschillende rollen tot één oneindige vloer. De kwaliteit van de afbeelding is 720dpi.

Downloads voor M4Four producten

Catalogi en specificaties

Hier binnenkort downloads van specificaties en een pdf catalogus, mocht u nu al informatie willen, bel of laat een bericht achter onder aan deze website.

M4Four referenties

Hier een selectie van referenties en detailsfotos van de geprinte PVC vloeren van M4Four

Meer informatie, stalen of een afspraak

.. vraag ons over de vloer..


We maken graag een afpsraak met u om u van meer te vertellen over de mogelijkheden van de producten van M4Four. Als u meer informatie wenst via de email of post, of als u stalen wilt ontvangen dan kunt u ook onderstaand formulier invullen of ons even bellen. Hoe meer informatie u kunt geven hoe gerichter we u kunnen helpen.

Alvast bedankt en veel plezier met uw ontwerp!

Contact Details

  • info@agentbas.nl
  • Mobile
    +31 (0)6-1013 1105
  • Hotel Innovations / AgentBas
    Smedinge 9
    9471 HS ZUIDLAREN